Поливни системи

Аква инженеринг груп ООД предлага цялостни концептуални технологични и технически решения за нуждите на автоматизираното поливане, какпково напояване, микро разпръсквачи и системи за защита против слана и замръзване за градини, паркове, хотелски комплекси, спортни терени, голф игрища и селското стопанство /градинарство, овощни градини, лозя и др./.

Ние сме специализирани в инженеринга на автоматизирани поливни системи, системи за капково напояване, помпи и помпени станции и системи за аериране на естествени и изкуствени езера, като използваме утвърдени технологии, осигуряващи надеждност и икономичност.

Дренажни системи

Застоялата вода, водата преместваща фундаментите на сградата Ви или водата просмукваща се в къщата Ви са причина за инсталиране на подходяща дренажна система. Трасето на тръбната разводка на поливната система може да се ползва за трасе за изграждане на отводнителна система свързано към канализацията и др. за елиминиране на излишната вода върху нежелани зони. Дренажна помпена система може дабъде инсталирана когато денивелацията на терена го изисква.

Помпени станции и филтърни групи

За изпомпване на вода от изкуствено или естествено езеро или сондаж, или бустерни помпени станции за повишаване на налягането могат да бъдат проектирани и изпълнени с възможно най-доброто качество, за да гарантират години надеждна работа. Филтърни групи за пречистване на водата механични и самопочистващи се. Всички продукти са произведени при строги стандарти за качество, чрез интегриране на съвременни технологии за филтриране и са предназначени да помогнат на клиентите да поддържат технологично предимство и печеливша възвръщаемост на инвестициите си.

Градинско осветление

Акцентът на Вашия двор или градина през ноща е професионално инсталирана система за градинско осветлениеКомпанията проектира и инсталира професионално слаботоково градинско осветление, което предоставя уникална нощна картина на обекта, както и обезпечава сигурносттта и спокойствието във Вашата градина, парк или хотелски комплекс.

Качествени продукти и квалифицирано обслужване

Това е лицето на Аква Инженеринг Груп ООД, което прави клиентите удоволетворени. Ние сме официално лицензирана компания от Rain Bird за оторизиран сервиз за България.

Като Rainbird Select Distributor™

Компанията предоставя доставка, проектиране и високо качествено инсталиране на поливни системи с оригинални продукти на Rain Bird. Специалистите в компанията са преминали редица обучения в чужбина свързани с проектиране, инсталиране и сервизно обслужване на професионални поливни системи. Ние ще подберем за Вас правилните Rain Bird продукти спрямо нуждите на Вашия уникален двор, градина или парк, ще програмираме Вашия програматор да работи с максимална ефективност, и ще Ви инструктираме как да настройвате Вашия поливен график, за да отговаря на сезонните изисквания на растителността в двора, градината или парка.

Ние осъзнаваме, че Вашето време е изключително ценно, така че ще Ви посетим на място за първоначални консултации, което ще очертае основните изисквания и ще предостави възможност за оглед на важни фактори, необходими за изработката на професионален проект и последващо правилното функциониране на Вашата поливна система. Заедно с Вас също така, ще определим план за действие, отговарящ на Вашите лични и финансови изисквания. След приключване на монтажа, ще Ви запознаем с всеки детайл от нормалното функциониране на новата автоматизирана поливна система.