ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

С революционни характеристики, тези сензори спестяват време, подобряват производителността на поливната система, както репутацията ви на експерт по управление на водите.

Продукти

 • Сензор за дъжд RSD-Bex
  Сензор за дъжд RSD-Bex
  Сензор за дъжд - гарантира сигурност и икономия на вода Серията RSD е сензор за дъжд подходящ за жилищни и обществени приложения. Спестява вода и удължава живота на поливната системата, като автоматично измерва количеството валеж и не позволява поливане при дъждовно време, така че не е нужно да се притеснявате, когато сте вкъщи или навън. Лесно се свързва с повечето програматори за поливни системи.  
  Научете повече
 • НОВО

  Сензор за почвена влажност
  Сензор за почвена влажност
  SMRT-Y Сензор за почвена влажност Точен - Надежден - Смарт Време е за малко обратна връзка от кореновата система на радтенията. С новия комплект сензор за почвена влажност модел SMRT-Y на Rain Bird, програматорът е пряко свързан с абсолютните нужди от влага на растителността на обекта. Когато сензорът открие сухи условия, следващият планиран цикъл на поливане е разрешен. Ако нивото на влажност на почвата на даден обект е над прага, поливният цикъл се спира. Състой се от два компонента: сензор и интерфейс.
  Научете повече