ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

Сензорите за валеж и влажност на Rain Bird спестяват време, подобряват производителността на поливната система, както и репутацията ви на експерт по управление на водите.

Продукти

 • Сензор за дъжд RSD-Bex регулируем отчита валеж от 5 до 20 мм
  Сензор за дъжд RSD-Bex регулируем…
  Сензор за дъжд на Rain Bird модел RSDBEx автоматично изключва поливната система, когато вали, така че не е нужно да се притеснявате, когато сте вкъщи или навън. Сензорът за дъжд е съвместим с всички програматори на Rain Bird и лесно се свързва към тях. Сензорът предлага гъвкави настройки за валежи, които се регулират бързо и лесно с едно завъртане на чашката. Продуктът гарантира сигурност и е подходящ за жилищни и обществени приложения. Спестява вода и удължава живота на поливната системата.  
  Научете повече
 • НОВО

  Сензор за почвена влажност
  Сензор за почвена влажност
  SMRT-Y Сензор за почвена влажност Точен - Надежден - Смарт Време е за малко обратна връзка от кореновата система на радтенията. С новия комплект сензор за почвена влажност модел SMRT-Y на Rain Bird, програматорът е пряко свързан с абсолютните нужди от влага на растителността на обекта. Когато сензорът открие сухи условия, следващият планиран цикъл на поливане е разрешен. Ако нивото на влажност на почвата на даден обект е над прага, поливният цикъл се спира. Състой се от два компонента: сензор и интерфейс.
  Научете повече
 • Сензор за дебит FG 100
  Сензор за дебит FG 100
  Защитете се от течове с технологията за мониторинг на дебита Помогнете за защитата на собствеността и ландшафта на вашите клиенти със сензора за дебит FG100. Проектиран за жилищни и по-малки търговски приложения, сензорът FG100 следи напояването и незабавно идентифицира, когато има теч или прекъсване на тръбопровода, така че да може да бъде отстранен незабавно и да спестява вода. Този сензор за дебит управлява ефективността на използването на водата, защитава и предпазва собствениците на дворни пространства от потенциални щети, повредено имущество и наводнени тревни площи на вашите клиенти – спечелвайки ви по-силна репутация с течение на времето. Сега по-достъпен от всякога, сензора за дебит FG100 е съвместим със стандартен кабел за лесен монтаж и възможности за консервиране на системата при зимни условия без демонтаж на сензора. Сензорът за дебит на Rain Bird модел FG100 се сдвоява с програматора ESP-ME3, като можете да проверявате изправността на системата от всяко място с мобилното приложение Rain Bird—налично за iPhone и Android, когато добавите модула LNK2. 
  Научете повече