ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | ЛАНДШАФТ | RAIN BIRD

Роторните разпръсквачи на Rain Bird са стандарт за издръжливост. Разработени са с много функции, които осигуряват надеждна работа. Съществуват ротори за всякакво приложение - за зони с ниско налягане и голяма денивелация, за зони със силни ветрове, дори и за зони където е налице вандализъм. Изберете роторите на Rain Bird с които да свършите работата и да получите отлични резултати.

Rain Curtain™ технология на дюзите с 3 ключови елемента


  По-едрите водни капки са по устойчиви на вятър. Гарантира водната дистрибуция по целия радиус.
  По-добър дизайн за реални атмосферни условия. 

 
  Всяка дюза е специално разработена за лека водна дистрибуция директно пред разпръсквача.
  Без да се отмиват тревните семена.

  Избягва се преполиването.
  Елиминира нуждата да се използва винта за регулиране на радиуса за създаване на добро покритие.
  По-добър дизайн за работа в реални атмосферни условия.

Продукти

 • Роторни разпръсквачи 3500
  Роторни разпръсквачи 3500
  Роторен разпръсквач с малък до среден радиус Тази серия разпръсквачи са лесни за използване при малки до средни радиуси с 1/2 " присъединителна вътрешна резба и роторен механизъм смазван с вода. Серията е с приложение за дъждуване на тревни площи с радиус до 10,7m. Чрез плоска отвертка разпръсквача коригира сектора на поливане бързо и лесно. Роторът се предлага в комплект с шест превъзходни дюзи с технология на разпръскване на водата Rain Curtain и удобството от реверсивното пълнокръгово и секторно действие (до 360 градуса). Освен това, възможности за лесна подмяна на дюзата и изваждане на филтърния екран прави поддръжката удобна и приятна. Всичко това, на достъпна цена и 3-годишна фабрична гаранция.
  Научете повече
 • Роторни разпръсквачи 5000
  Роторни разпръсквачи 5000
  Следващо поколение роторни разпръсквачи Надеждни ротори с водещата технология Rain Curtain гарантират здрава растителност. Идеални за дъждуване на средни и големи тревни площи с равномерно разпределие на водата до 15,2 m. Изключителни резултати Хомогенно водно разпределение по целия радиус с унифициран модел на поливане за постоянно зелена трева. Превъзходна устойчивост на вятър По-едри водни капки срещу мъглуване и изпарение за прилагане на точното к-во вода на точното място. Поливане непосредствено до стеблото Нежното близко поливане предпазва от сухи петна и отмиване на семена. Тревата расте здрава без сплъстяване или пречупване.
  Научете повече
 • Роторни разпръсквачи 6500
  Роторни разпръсквачи 6500
  Роторен разпръсквач с безкомпромисно представяне Със серия Falcon 6500 може да имате всичко - безкомпромисна производителност, превъзходна водна дистрибуция по целия радиус, надеждност и дълготрайност. Дюзите с технология Rain Curtain™ увеличават производителността и обхвата. Многофункционален силиконов пръстен предпазва разпръсквача от попадане на нечистотии, като осигурява дългосрочна защита. Високоякостната конструкция прави Falcon 6500 един от най-здравите ротори от тази гама. Предлага се в пълнокръгови и секторни модели (с опция стебло от неръждаема стомана). Идеален за големи тревни площи и различни спортни терени с радиус до 19,8м (за футбол, хокей, ръгби, бейзбол и тенис).
  Научете повече
 • Роторни разпръсквачи 8005
  Роторни разпръсквачи 8005
  Високотехнологичен ротор с голям радиус. Избор № 1 в света за спортни и футболни терени! Серия 8005 са направени със здрава конструкция, за да издържат на суровите условия и вандализма при обществените тревни площи. Проектирани и тествани да гарантират висока надеждност. С множество опции, те са доста функционални за всякакви приложения благодарение на големия радиус на покритие. ОДОБРЕНИ ОТ ФРЕНСКАТА И ШВЕЙЦАРСКА ФУТБОЛНА ФЕЦЕРАЦИЯ ЗА МОНТАЖ ВЪВ ВЪТРЕШНОСТТА НА ТЕРЕНИТЕ
  Научете повече
 • Роторни разпръсквачи ЕАGLE™
  Роторни разпръсквачи ЕАGLE™
  Роторни разпръсквачи осигуряващи дълготрайно представяне! Серия EAGLE™ са проектирани специално да отговарят на строгите изисквания за поливане на спортни терени с естествена и изкуствена трева по целия свят особено в райони подложени на суша. Те осигуряват оптимални тревни повърхности за игра с висока трайност и намаляване на разходите за вода. С водно смазване на роторния механизъм за ефективно управление на водата чрез минимални изисквания за поддръжка и безпроблемна работа. 
  Научете повече