ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

rotorsРоторните разпръсквачи на Rain Bird са стандарт за издръжливост. Разработени са с много функции, които осигуряват надеждна работа. Съществуват ротори за всякакво приложение - за зони с ниско налягане и голяма денивелация, за зони със силни ветрове, дори и за зони където е налице вандализъм. Изберете роторите на Rain Bird с които да свършите работата и да получите отлични резултати.

Rain Curtain™ технология на дюзите с 3 ключови елемента


  Елемент №1 (Едри водни капки) - по-едрите водни капки са по устойчиви на вятър. Гарантира водната дистрибуция по целия радиус.
  По-добър дизайн за реални атмосферни условия. 


 
  Елемент №2 (Ефективно поливане до стеблото) - всяка дюза е специално разработена за лека водна дистрибуция директно пред разпръсквача.
  Без да се отмиват тревните семена.


  Елемент №3 (Равномерна водна дистрибуция) - избягва се преполиването.
  Елиминира нуждата да се използва винта за регулиране на радиуса за създаване на добро покритие.
  По-добър дизайн за работа в реални атмосферни условия.

Продукти

 • Роторни разпръсквачи 3500
  Роторни разпръсквачи 3500
  Роторен разпръсквач с малък до среден радиус серия 3504 са лесни за използване при малки до средни радиуси с 1/2 " присъединителна вътрешна резба и роторен механизъм смазван с вода. Серията е с приложение за дъждуване на тревни площи с радиус до 10,7m. Чрез плоска отвертка разпръсквача коригира сектора на поливане бързо и лесно. Роторът се предлага в комплект с шест превъзходни дюзи с технология на разпръскване на водата Rain Curtain и удобството от реверсивното пълнокръгово и секторно действие (до 360 градуса). Освен това, възможности за лесна подмяна на дюзата и изваждане на филтърния екран прави поддръжката удобна и приятна. Всичко това, на достъпна цена и 3-годишна фабрична гаранция.
  Научете повече
 • Роторни разпръсквачи 5000
  Роторни разпръсквачи 5000
  Роторен разпръсквач със среден радиус серия 5000 с водещата технология Rain Curtain гарантират здрава растителност. Идеални за дъждуване на средни и големи тревни площи с равномерно разпределие на водата до 15,2 m. Изключителни резултати Хомогенно водно разпределение по целия радиус с унифициран модел на поливане за постоянно зелена трева. Превъзходна устойчивост на вятър По-едри водни капки срещу мъглуване и изпарение за прилагане на точното к-во вода на точното място. Поливане непосредствено до стеблото Нежното близко поливане предпазва от сухи петна и отмиване на семена. Тревата расте здрава без сплъстяване или пречупване.
  Научете повече
 • Роторни разпръсквачи 6500
  Роторни разпръсквачи 6500
  Роторни разпръсквачи серия Falcon 6500 на Rain Bird може да имате всичко - безкомпромисна производителност, превъзходна водна дистрибуция по целия радиус, надеждност и дълготрайност. Дюзите с технология Rain Curtain™ увеличават производителността и обхвата. Многофункционален силиконов пръстен предпазва разпръсквача от попадане на нечистотии, като осигурява дългосрочна защита. Високоякостната конструкция прави Falcon 6500 един от най-здравите ротори от тази гама. Предлага се в пълнокръгови и секторни модели (с опция стебло от неръждаема стомана). Идеален за големи тревни площи и различни спортни терени с радиус до 19,8м (за футбол, хокей, ръгби, бейзбол и тенис).
  Научете повече
 • Роторни разпръсквачи 8005
  Роторни разпръсквачи 8005
  Роторни разпръсквачи серия 8005 на Rain Bird са направени със здрава конструкция, за да издържат на суровите условия и вандализма при обществените тревни площи. Проектирани и тествани да гарантират висока надеждност. С множество опции, те са доста функционални за всякакви приложения благодарение на големия радиус на покритие. Високотехнологичен ротор с голям радиус. Избор № 1 в света за спортни и футболни терени! ОДОБРЕНИ ОТ ФРЕНСКАТА И ШВЕЙЦАРСКА ФУТБОЛНА ФЕЦЕРАЦИЯ ЗА МОНТАЖ ВЪВ ВЪТРЕШНОСТТА НА ТЕРЕНИТЕ
  Научете повече
 • Роторни разпръсквачи ЕАGLE™
  Роторни разпръсквачи ЕАGLE™
  Роторни разпръсквачи осигуряващи дълготрайно представяне! Серия EAGLE™ са проектирани специално да отговарят на строгите изисквания за поливане на спортни терени с естествена и изкуствена трева по целия свят особено в райони подложени на суша. Те осигуряват оптимални тревни повърхности за игра с висока трайност и намаляване на разходите за вода. С водно смазване на роторния механизъм за ефективно управление на водата чрез минимални изисквания за поддръжка и безпроблемна работа. 
  Научете повече