НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ | СЕЛСКО СТОПАНСТВО

Low Flow Category IntroСерията разпръсквачи с нисък дебит на Rain Bird за селското стопанство се произвеждат надеждни и здрави, за да издържат на тежки условия в селскостопанските приложения. При дебити от 62 до 1,549 l/h, тези разпръсквачи осигуряват прецизно, равномерно и ненадминато разпределение на водата.

Продукти

 • НОВО

  Разпръсквач серия LF с голям обхват
  Разпръсквач серия LF с голям обхват
  Новия стандарт за приложение на 3/4" разпръсквачи Ненадминати характеристики на значително-ниска цена Компанията, която определя стандарта с ¾ " месингови разпръсквачи сега въвежда технология, която я превъзхожда. Серията LF2400 на Rain Bird - разпръсквачи с голям обхват осигуряват ненадмината производителност на значително по-ниска цена в сравнение с други подобни месингови или пластмасови разпръсквачи, което я прави новия стандарт за приложения на ¾ " разпръсквачи.
  Научете повече
 • Разпръсквачи с нисък дебит LFX 300
  Разпръсквачи с нисък дебит LFX 300
  Разпръсквач LFX300 с нисък дебит Дебит: от 62 до 161 l/h Малкият размер на разпръсквача LFX300 с нисък дебит предлага несравнима оперативна гъвкавост както със сменяемите спирачни комплекти, така и с дюзи. Продуктът е идеален за широк спектър от приложения с нисък дебит на напояване в под-дървесни или надземни конфигурации, включително напояване на овощни градини и полета, контрол на околната среда, охлаждане на културите и контрол на праховите емисии. Изработен от термопластични материали за издръжливост и устойчивост на атмосферни влияния. Разпръсквачът се характеризира с опростен, трикомпонентен дизайн за лесна поддържка на полето.
  Научете повече