ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

Програматорите 9V (батерии) на Rain Bird са компонент, който автоматизира процеса на напояване, чрез управление отварянето/затварянето на клапаните. 

Основни критерии                                                                          Допълнителни критерии

– Захранване на батерии                                                                   100% водоустойчиви
– Брой станции от 1 до 8 станции                                                   – Брой програми / стартови времена
– Приложение (градини, паркове, комплекси)                          Инсталиране директно в шахтите
– Тип програмиране (електронно)                                                  Забавяне 

Продукти

 • НОВО

  Програматор ESP-9V
  Програматор ESP-9V
  Програматор на батерии серия ESP-9V на Rain Bird - 1, 2, 4 и 6 станции, по-мощен, по-лесен и по-дълготраен. Това е надеждно автоматично управление на поливния процес, когато не е налично 230 V електрозахранване. Инсталирай навсякъде. Дори под вода. Водонепромукаемия корпус на програматора ESP-9V и двойно изолираната камера за батерии осигуряват дълъг живот, дори когато са монтирани в мокра, кална шахта за клапани. При работа в тежки условия програматора ESP-9V надхвърли конкуренцията със 70%. След като е потопен във вода при редуване на екстремни горещи и студени температури, програматора WPX все още е силен, след като конкуренцията се провали за по-малко от два дни. По-лесен за програмиране Общите функции за програмиране са лесно достъпни на един екран, което прави програмирането бързо. LCD екранът е 85% по-голям от програматорите на Hunter®Node, а иконите за програмиране са големи и лесни за разбиране. Ръчното поливане е лесно с помощта на специален бутон. По-дълготраен Програматора ESP-9V работи за една година с една 9V алкална батерия или повече от две години с две 9V алкални батерии.
  Научете повече
 • НОВО

  Програматор TBOS-BT
  Програматор TBOS-BT
  Програматорите на батерии серия TBOS-BT на Rain Bird осигуряват контрол на поливния процес на обекти с обществено приложение, който се програмират през смартфон чрез безплатното мобилно приложение Rain Bird. Инсталирайте програматорите на улични и магистрални медиани, кръгови кръстовища или навсякъде, където имате нужда от управление на поливането, но нямате електрозахранване. Вандалоустойчивият корпус ги прави идеални за обществени или високи зони за движение. С приложението Rain Bird можете да създавате гъвкави графици, които автоматично се настройват за сезона и имат няколко програми и начални времена.
  Научете повече
 • Таймер на батерии за 1 станция на Rain Bird модел 1ZEHTMR за монтаж на чешма
  Таймер на батерии за 1 станция на Rain…
  Таймер на батерии за 1 станция на Rain Bird модел 1ZEHTMR за монтаж на чешма, автоматизира процеса на поливане при системи с микроразпръсквачи, системи с капково напояване или отделни капкоотделители за по-добро планиране и последователността на поливане с този лесен за употреба продукт. Наред с здравата и надеждна конструкция, възможността за работа на открито, този професионален клас таймер предлага усъвършенствани функции за безпроблемно поливане и удобство на потребителя. Изключително големият екран и шайбата за програмиране го правят лесен за настройка и преглед на поливните графици. При работа на таймера, на екрана се показва статуса на програмата, както следващия планиран цикъл на поливане, така и оставащото време на поливане от текущия цикъл. Разширени функции включват програмиране до две поливки на ден за всеки ден от седмицата, както и допълнителна възможност за ръчно стартиране и мигновенно прекратяване на поливния процес.
  Научете повече
 • Система TBOS
  Система TBOS
  Гамата на TBOS™ съдържа 3 отделни системи Тези системи предлагат 3 различни начина на предаване – Няма електричество, Няма проблем !  Инфраред предаване Програмирате полевия предавател на батерии точно по същия начин, както всеки друг програматор на Rain Bird. След това прехвърляте програмата посредством инфраред връзка към контролните модули. Контролните модули изпълняват програмата като активират соленоида 9V монтиран на всеки електромагнитен клапан на Rain Bird. Радио предаване Концепцията на работа е същата, както при конвенционалната инфраред система. Единствената разлика е, че прехвърлянето на програмата може да се осъществи с радио предаване на разстояние до 200m. Радио интерфейс модулът се монтира на съществуващия контролен модул и прехвърлянето на програмата се осъществява чрез полевия предавател. Тази радио версия е разработена като система против – вандализъм, за да попречи на вандалите да открият позицията на контролните модули или клапаните. Можете да предавате или наблюдавате поливните програми без да отваряте шахтите за клапани. Дистанционно предаване с централизирано програмиране Новият TBOS-II система позволява дистанционно централизирано управление на контролните модули чрез радио комуникация. Всичко, от което се нуждаете е IQ сателит (ESP-LXD или ESP-LXME), оборудван с IQ TBOS мастър радио модул. Изгражда своя собствена радио мрежа с помощта на IQ TBOS мастър радио модули и до 15 TBOS радио релета. Когато системата е централизирана с IQ V2 софтуер, TBOS контролните модули могат да се възползват от допълнителните функции на софтуера. IQ V2 е първата модулна централна система за управление, която позволява централизация на традиционните програматори на 24V (ESP-LXME), декодерни програматори (ESP-LXD) и системи на батерии (TBOS или TBOS-II) с един софтуер.
  Научете повече