ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

Компонент, който автоматизира процеса на напояване, чрез управление отварянето/затварянето на клапаните.

Основни критерии                                                                          Допълнителни критерии

– Брой станции                                                                                       – Брой програми / стартови времена
– Приложение (градини, паркове, комплекси)                         – Дистанционно управление
Тип програмиране (електронно или хибридно)                     Забавяне между станциите

Продукти

 • НОВО

  Програматор ESP-TM2
  Програматор ESP-TM2
  Програматор от серията ESP-TM2 Лесен за употреба, гъвкав и надежден за жилищни приложения Програматорът ESP-TM2 е идеалната опция за основни жилищни решения. Този програматор предлага прости функции за пестене на вода, които реално ще използвате. С гъвкавостта на 3 програми и 4 стартови времена на програма може да адаптирате поливния график според нуждите на ландшафта. ESP-TM2 осигурява лесен за програмиране интерфейс, който познавате от програматорът ESP-ME. Направете вашия контролер SMART, като добавите Wi-Fi модул и сензор за дъжд Rain Bird.
  Научете повече
 • НОВО

  Rain Bird WiFi Модул
  Rain Bird WiFi Модул
  Контролирайте Rain Bird поливна система дистанционно от всяка точка на света Rain Bird предлага WiFi модул за дистанционно управление на програматори за дворни пространства и обществени площи. Новият WiFi модул позволява лесен достъп от разстояние и контрол на поливната система Rain Bird от всяка точка на света. С новият WiFi модул и безплатно мобилно приложение Rain Bird, потребителите получават отдалечен достъп за управление на поливната система, сигнали в реално време и разширени функции за управление на поливането посредством смартфон или таблет.
  Научете повече
 • Програматор
  Програматор "ESP-RZX"
  4, 6 или 8 станции програматор за жилищни и малки обществени площи Програматорът ESP-RZX позволява настройка по зони, която е по-лесна за разбиране от неопитни потребители. Продукта предоставя гъвкави възможности за програмиране, които го правят идеален за широк спектър от приложения. Програматор лесен за употреба. Програмирането по станции позволява независима настройка на всеки клапан; не се налага обясняване на процеса на "програмиране" на крайните потребители, на практика елиминира обратните обаждания за неточности при програмиране. Големият LCD екран показва всички стъпки на програмиране за всяка зона по едно и също време. На базата на удобния графичен интерфейс лесно се обясняват и представят възможностите му.
  Научете повече
 • Програматор
  Програматор "ESP-ME3"
  Модулност на станциите от 4 до 22 за външен или вътрешен монтаж Подобреният програматор ESP-ME3 предлага лесно програмиране, по-голям брой станции и нови функции. С капацитет на станциите от 4 до 22, продукта ESP-ME3 може да помогне по-добре при поливане на по-големи жилищни или обществени площи за поливане. Възможноста за инсталиране на програматора на различни  по-големина обекти, означава, че няма ограничение на приложението на този иновативен продукт.
  Научете повече
 • Програматор
  Програматор "ESP - LXME"
  Допълнителни функции. Повече станции и възможности за контрол. Програматориje Rain Bird® ESP-LX са подобрени, за да предоставят допълнителни функции и по-голям капацитет от станции. Този програматор дава възможност за мониторинг и управление на дебита в системата с модулен капацитет на станциите от 8 до 48. Екстеншън модулите са налични в разновидност от 4 -, 8 - и 12 станции.
  Научете повече
 • Програматор
  Програматор "ESP - LXD"
  Основите на стандартното декодерно управление Въз основа на успеха на най-популярните програматори от серия ESP, Rain Bird представя новият програматор ESP-LXD. Програматорът е разработен с аналогичен външен вид и лекота на програмиране, като останалите продукти от тази серия ESP-програматори и предлага контрол и управление на поливане посредством 2-проводно кабелно трасе, базирано на декодерно управление. ESP-LXD програматора може да управлява до 50 станции и лесно се разширява до 200 станции. Управление на дебита е интегрирано във всеки ESP-LXD програматор.
  Научете повече