Поливни системи Rain Bird

Rain Bird самозасмукващите центробежни (RBSC) помпи са предназначени за използване с чиста вода и течности, които не са химически агресивни към компонентите на помпата. Те са предназначени за изпомпване на вода, дори в случаите когато е наличен въздух. Помпите от серия RBSC са надеждни и лесни за употреба. С приложение в следните сфери: битови, обществени и индустриални нужди, като например транспортиране на вода в комбинация с разширителен съд, захранване на поливни системи за градини и малки земеделски стопанства. Серията RBSC помпи трябва да се инсталират в затворени помещения защитени от неблагоприятни климатични условия и конденз.

Rain Bird моноблок потопяемите (RBMS) помпи са предназначени за изпомпване на чиста вода от сондажи, които съдържат пясък (до150 g/m3). Серията RBMS помпи са готови за инсталиране, окомплектовани с двигател с вграден кондензатор и термична защита от претоварване. Тези помпи са високо ефективни и надеждни за използване за битови нужди и поливни системи.

Продукти

 • НОВО

  Самозасмукващи центробежни помпи
  Самозасмукващи центробежни помпи
  Rain Bird самозасмукващите центробежни (RBSC) помпи са предназначени за използване с чиста вода и течности, които не са химически агресивни към компонентите на помпата. Те дори да са проектирани за изпомпване на вода в случаите, когато е наличен въздух. Помпите от серия RBSC са надеждни и лесни за употреба. С приложение в следните сфери: битови, обществени и индустриални нужди, като например транспортиране на вода в комбинация с разширителен съд, захранване на поливни системи за градини и малки земеделски стопанства. Серията RBSC помпи трябва да се инсталират в затворени помещения защитени от неблагоприятни климатични условия и конденз.
  Научете повече
 • НОВО

  4
  4" сондажни моноблок помпи
  Rain Bird сондажните моноблок помпи (RBMS) са проектирани да изпомпват чиста вода от сондажи, съдържащи пясък (до 150g/m3). Помпите серия RBMS са готови за инсталиране, оккомплектовани с мотор с вграден кондензатор и термична защита срещу претоварване. Помпите серия RBMS са високоефективни и надеждни за употреба при поливни системи.
  Научете повече