ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

Помпите са предназначени за използване с чиста вода и течности, които не са химически агресивни към компонентите на помпата. Те са предназначени за изпомпване на флуиди. Помпите са надеждни и лесни за употреба. С приложение в следните сфери: битови, обществени и индустриални нужди, като например транспортиране на вода в комбинация с разширителен съд, захранване на поливни системи за градини и малки земеделски стопанства. Помпите трябва да се инсталират в затворени помещения защитени от неблагоприятни климатични условия и конденз.

Потопяемите помпи са предназначени за изпомпване на чиста вода от сондажи, които съдържат пясък (до 85 g/m3). Помпите са готови за инсталиране, окомплектовани с двигател. Монофазните модели се окомплектоват с външен кондензатор и термична защита от претоварване. Тези помпи са високо ефективни и надеждни за използване за битови нужди и поливни системи.

Продукти

 • НОВО

  Вертикални центробежни помпи
  Вертикални центробежни помпи
  VDROO е нова серия многостъпални вертикални центробежни помпи. Вклюват различни модели: VF, VX, VN и VD, както и техните съответстващи помпени агрегати с мотори и управление за различна честота. Диапазонът на VDROO е специално проектиран да посрещне най-високите изисквания към помпеното оборудване. Диапазонът на VDROO може да посрещне и най-взискателните приложения и е в състояние да отговори на всяка помпена инсталация с най-добри технически резултати.
  Научете повече
 • НОВО

  Хоризонтални центробежни помпи
  Хоризонтални центробежни помпи
  Серия многостъпални хоризонтални центробежни помпи. Вклюват различни серии: HF, HX и HN, както и техните съответстващи помпени агрегати с мотори и управление за различна честота. Диапазонът е специално проектиран да посрещне: – най-високите изисквания към помпеното оборудване; – най-взискателните приложения на всяка помпена инсталация; – най-добри технически резултати.    
  Научете повече
 • НОВО

  Самозасмукващи центробежни помпи
  Самозасмукващи центробежни помпи
  Самозасмукващи хоризонтални центробежни помпи вклюват два модела: HJ550 и HJ750, както и техните съответстващи мотори. Диапазонът е специално проектиран да посрещне: – най-високите изисквания към помпеното оборудване; – най-взискателните приложения на всяка помпена инсталация; – най-добри технически резултати.
  Научете повече
 • НОВО

  Дренажни помпи
  Дренажни помпи
  Серия дренажни помпи. Вклюват два модела: WRAIN и WUP, както и техните съответстващи мотори. Диапазонът е специално проектиран да посрещне: – най-високите изисквания към помпеното оборудване; – най-взискателните приложения на всяка помпена инсталация; – най-добри технически резултати.
  Научете повече
 • Самозасмукващи центробежни помпи
  Самозасмукващи центробежни помпи
  Rain Bird самозасмукващите центробежни (RBSC) помпи са предназначени за използване с чиста вода и течности, които не са химически агресивни към компонентите на помпата. Те дори да са проектирани за изпомпване на вода в случаите, когато е наличен въздух. Помпите от серия RBSC са надеждни и лесни за употреба. С приложение в следните сфери: битови, обществени и индустриални нужди, като например транспортиране на вода в комбинация с разширителен съд, захранване на поливни системи за градини и малки земеделски стопанства. Серията RBSC помпи трябва да се инсталират в затворени помещения защитени от неблагоприятни климатични условия и конденз.
  Научете повече
 • НОВО

  Сондажни потопяеми помпи
  Сондажни потопяеми помпи
  Сондажни потопяеми вертикални многостъпални моноблок помпи. Вклюват два модела: S3,5P и S4P. Диапазонът е специално проектиран да посрещне: – най-високите изисквания към помпеното оборудване; – най-взискателните приложения на всяка помпена инсталация; – най-добри технически резултати.
  Научете повече
 • 4
  4" сондажни моноблок помпи
  Rain Bird сондажните моноблок помпи (RBMS) са проектирани да изпомпват чиста вода от сондажи, съдържащи пясък (до 150g/m3). Помпите серия RBMS са готови за инсталиране, оккомплектовани с мотор с вграден кондензатор и термична защита срещу претоварване. Помпите серия RBMS са високоефективни и надеждни за употреба при поливни системи.
  Научете повече