ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

Помпените станции на Rain Bird осигуряват мощни решения, които отговарят на изискванията на вашите нужди за всяко приложение.  Дистанционно управление и мониторинг на помпите, следене на дебит и налягане, и управление с честотни преобразуватели за енергийна ефективност са само някой от предимствата на помпените станции на Rain Bird. 

Предлагат се цялостни решения в сферата на помпените станции, включващи: единични помпени станции, помпени групи с вертикални центробежни и потопяеми помпи за приложения при системи за повишаване на налягането, работа под залив и на засмукване.

Помпени станции на Rain Bird

Водеща роля в технологията на помпените станции

Над 20 години опит

Лесни за инсталиране и експлоатация

Технология с честотно управление

Дистанционно управление от PC с комуникация в реално време

Продукти

 • Помпени станции серия S
  Помпени станции серия S
  Помпени групи с потопяеми помпи Тестване - всички Rain Bird помпени станции преминават строг контрол на качеството при производството им. Това включва тестове при напълно сглобена помпена станция, при проектирания си капацитет, за да се гарантира, че всичко е напълно калибрирано. Плавно регулиране на скоростта - всички Rain Bird помпени станции използват технология на работа с честотни преобразуватели. Помпите окомплектовани с честотни преобразуватели (променлива скорост на двигателите) поддържат постоянно налягане и променлив дебит. Регулирането на скоростта осигурява плавно стартиране и спиране на помпената станция и изключително тиха и с ниски вибрации работа. Всички модели помпени станции използват една и съща технология на работа с честотни преобразуватели, всички табла за управление имат един и същ основен дизайн и стандартни компоненти. Това позволява използването на софтуер за комуникация "RBSv Manager" и софтуер "Smart Pump" във всички модели. Дистанционно управление от компютър чрез софтуер "RBSv Pump Manager" - софтуерът предлага възможност за дистанционно управление на помпената станция от компютър. Помпената станция е свързана към компютър с декодерен кабел със сечение 2x2,5mm2 и два модема или чрез радио комуникация. Това също дава възможност за отстраняване на аварии по помпената станция от разстояние. Възможност за директна връзка на помпената станция с централна система за управление чрез софтуера "Smart PumpTM" - този изключителен софтуерен модул е наличен с централни системи за управление Rain Bird Stratus LT, Stratus II, Nimbus II и Cirrus, като позволява свързване на помпената станция директно с компютъра. Софтуерът извършва мониторинг и създава графики на действителният и контролирания дебит. Директената връзка и комуникация в реално време между помпената станция и компютъра оптимизира поливния цикъл чрез коригиране на дебита в съответствие с реалните условия на обекта.
  Научете повече
 • Помпени станции с една помпа
  Помпени станции с една помпа
  Помпени станции с една помпа Предварително сглобени, лесни за инсталиране и експлоатация, с приложение при спортни терени, футболни игрища и обекти с обществено предназначение - с дебит до 90 m3/h.
  Научете повече
 • Помпени станции серия V
  Помпени станции серия V
  Помпени групи с вертикални помпи Тестване - всички Rain Bird помпени станции преминават строг контрол на качеството при производството им. Това включва тестове при напълно сглобена помпена станция, при проектирания си капацитет, за да се гарантира, че всичко е напълно калибрирано. Плавно регулиране на скоростта - всички Rain Bird помпени станции използват технология на работа с честотни преобразуватели. Помпите окомплектовани с честотни преобразуватели (променлива скорост на двигателите) поддържат постоянно налягане и променлив дебит. Регулирането на скоростта осигурява плавно стартиране и спиране на помпената станция и изключително тиха и с ниски вибрации работа. Всички модели помпени станции използват една и съща технология на работа с честотни преобразуватели, всички табла за управление имат един и същ основен дизайн и стандартни компоненти. Това позволява използването на софтуер за комуникация "RBSv Manager" (стандартно при серия V-3300) и софтуер "Smart Pump" във всички модели. Дистанционно управление от компютър чрез софтуер "RBSv Pump Manager" - софтуерът предлага възможност за дистанционно управление на помпената станция от компютър. Помпената станция е свързана към компютър с декодерен кабел със сечение 2x2,5mm2 и два модема или чрез радио комуникация. Това също дава възможност за отстраняване на аварии по помпената станция от разстояние. Възможност за директна връзка на помпената станция с централна система за управление чрез софтуера "Smart PumpTM" - този изключителен софтуерен модул е наличен с централни системи за управление Rain Bird Stratus LT, Stratus II, Nimbus II и Cirrus, като позволява свързване на помпената станция директно с компютъра. Софтуерът извършва мониторинг и създава графики на действителният и контролирания дебит. Директената връзка и комуникация в реално време между помпената станция и компютъра оптимизира поливния цикъл чрез коригиране на дебита в съответствие с реалните условия на обекта.
  Научете повече