ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

 

Капково напояване (повръхностно и подземно) на Rain Bird

ПРИЛОЖЕНИЕ

на системите за капково напояване

ЗА САКСИИ 

ПОВРЪХНОСТНО 

ЗА НАКЛОНИ 

ПОДЗЕМНО 
Храсти и лехи  X X X X
Растения в контейнери X X X X
Зони с висок трафик X X X X
Неправилни форми X X X X
Тесни площи X X X X
Зони подложени на вандализъм X X X X
Почвопокривни храсти в крайпътни зони   X X X
Зони подложени на силен вятър   X X X
Тревни площи       X
Подземно приложение       X
Тесни тревни площи       X
Големи тревни площи/Спортни терени       X
Кръгови/ Паркингови площи     X X
Вертикални стени     X X
Наклони до 2,4 m     X  

 

 

Продукти

 • Филтър с регулатор на налягане RBY
  Филтър с регулатор на налягане RBY
  Филтър с вграден регулатор на налягане за капково напояване Уникално и компактно устройство, което съчетава филтриране и регулиране на налягането в едно за защита на компоненти на системи за капково напояване. Намалява броя на компонентите в зоната за контрол на системите за капково напояване, което ги прави по-малки и по-лесни за инсталиране. Поради компактния размер, повече зони за контрол могат да се поберат в една шахта за достъп! Комбинираното устройство намалява броят на връзките, което прави инсталирането лесно и бързо. Повишена надеждност - по-малко части и по-малко резбови съединения, което означава нищожна вероятност за теч, както по време на инсталацията, така и по време на експлоатация на системата.
  Научете повече
 • Контролно-филтрираща система с малък дебит и регулатор на налягане
  Контролно-филтрираща система с малък…
  Компоненти на контролно-филтриращата система Надежден комплект за управление, филтриция и регулиране на налягането на зона за капково напояване. Включва електромагнитен клапан с нисък дебит, липсва аналог на пазара, който може да работи при малък дебит под 11,4 l/min без сълзене и течове. Малогабаритен комплект само с два компонента (клапан + филтър с регулатор на налягането). Това означават, че можете да инсталирате повече от един комплект за управление, филтрация и регулиране на налягането в шахта за клапани, спестявайки време и пари.  Тези комплекти контролно-филтриращи системи осигуряват включване / изключване, филтриране и регулиране на налягането на зоната за капково напояване с по-малко компоненти; Това е предпоставка за по-малък шанс от течове при връзките, както при монтажа, така и по време на експлоатацията на системата.
  Научете повече
 • НОВО

  Капков маркуч Ф 6mm
  Капков маркуч Ф 6mm
  Компенсиращ капков маркуч Ф6mm Този капков маркуч е перфектен избор за напояване на саксии, градински контейнери, дървета, зеленчукови градини, храсти и вертикални стени.
  Научете повече
 • Компенсиращ капков маркуч XFD
  Компенсиращ капков маркуч XFD
  Маркуч за капково напояване Най-гъвкавия маркуч за капково напояване с компенсиращи налягането капкоотделители за напояване на гъсти насаждения, храсти в редове и групи и дори тревна растителност. Двупластов маркуч в кафяв, черен или лилав цвят, предоставя несравнима устойчивост на химикали, UV устойчивост и развитие на алги. Патентования дизайн на капкоотделителя предоставя повишена надеждност. Възможност за по-дълги линии с капков маркуч, отколкото при конкурентните продукти.
  Научете повече
 • НОВО

  Капков маркуч с възвратен клапан XFCV
  Капков маркуч с възвратен клапан XFCV
  Най-ефективният капков маркуч за повърхностно приложение при наклонени терени Капковия маркуч серия XFCV с вграден възвратен клапан за повърхностни приложения допълва продуктовата гама на серията XF. Този продукт е най-ефективният капков маркуч в индустрията с приложение, където съществуват промени в денивелацията на терена. Патентованата технология на капкоотделителя предоставя изключително решение за задържане на водата в маркуча при терени с денивелация до 2,4m. Капковия маркуч от серия XFCV може да се използва, където другите подобни конкурентни продукти не работят. Задържането на водата в маркуча през цялото време помага за по-добра равномерност на поливане на растенията по цялата зона, също спомага да се предотврати преполиването в най-ниската точка на зоната, като се избягва образуването на локви вода и изтичането на вода. 
  Научете повече
 • Подземен капков маркуч XFS
  Подземен капков маркуч XFS
  Подземно капково напояване с технология Copper Shield™ Маркуч за капково напояване на Rain Bird серия XFS с технология Copper Shield™ за подземно напояване е последната иновация в гамата продукти за капково напояване на Rain Bird. Патентованата технология Copper Shield защитава капкоотделителите от проникване на корените на растенията, като осигурява дълготрайна наддеждност и ниски разходи за поддръжка с приложение за напояване на тревна и храстова растителност в тесни ивици и зони. Капковия маркуч XFS е идеален за малки, тесни и гъсто засадени площи, както и площи с остри завой или много стръмни. Предлага се пълна гама от фитинги за инсталиране на капковия маркуч.
  Научете повече
 • Капкообразуватели
  Капкообразуватели
  Xeri-Bug™ за поливане корените на растения, дървета и цветя Идеални за поливане корените на растения, дървета и цветя, тези продукти отделят вода с дебит от 2.0, 4.0 и 8.0 l/h, коeто позволява на почвата да абсорбира водата точно в зоната на кореновата система на растенията. Капкообразувателите са идеален избор за тези, които желаят да запазят вода или елиминират прекаленото оттичане. Единствените капкообразуватели със самозакопчаващ накрайник, ги прави най-лесни за инсталиране с помощта на специализиран инструмент. Най-широк избор на капкообразуватели с компенсиране на налягането, с три различни варианта за дебит. Много компактни и дискретни капкообразуватели.
  Научете повече
 • Регулатор на налягане PSI
  Регулатор на налягане PSI
  Регулатор на налягане за капково напояване Фабрично настроени регулатори на налягане са предназначени да осигуряват постоянно налягане на изхода при системи за микро и капково напояване.
  Научете повече