НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ | СЕЛСКО СТОПАНСТВО
Компенсиращ налягането селскостопански капков маркуч серия A5 PC ™ Разработен, произведен и тестван за Вашите нужди

Rain Bird инженерите трупаха опит в напояването повече от 75 години, за да разработят най-съвремения селскостопански капков маркуч. Rain Bird®A5 PC селскостопански капков маркуч е проектиран да отговори на основните въпроси, с които се сблъскват производителите днес.

Продукти

 • Капкообразуватели за селското стопанство
  Капкообразуватели за селското…
  Компенсиращи и не-компенсиращи За превъзходна еднородност на доставяната вода до желаното място в широк диапазон от работни налягания, компенсиращите налягането капкообразуватели са отличен избор. Те са идеални за нестандартни приложения като неравни терени и дълги странични линии. Капкообразувателят е в състояние да работи при по-ниско налягане, намаляване на помпени разходи и осигуряване икономия от енергия. Компенсиращата налягането мембрана осигурява постоянен дебит при различно налягане. Патентованата характеристика за компенсиране на налягането на еластомерната мембрана и уникалния турбулентен път на потока, дава възможност на капкообразувателите да се самопочистват от песъчинки всеки път, когато системата е активирана. Цветно обозначение за идентификация на дебита. Капкообразувателите са произведени от пластмаса устойчива на въздействието на ултравиолетовите лъчи. За приложения, където варирането на налягането в системата не е значителен фактор, не-компенсиращите капкообразуватели са отличен избор. Дизайна на обиколния път на водния поток позволява частиците да се самопочистват по време на нормална работа, което прави капкообразувателя устойчив на запушване.
  Научете повече
 • Rain Bird® PE Полиетиленова тръба
  Rain Bird® PE Полиетиленова тръба
  Плътна дистрибуционна тръба Проектирана, произведена и тествана имайки предвид вашите нужди  Земеделските производители изискват надеждна работа в най-суровите условия. Rain Bird PE дистрибуционна тръба е конструирана и тествана, за да се изправи срещу разяждащи торове, UV радиация и щети, които могат да бъдат причинени от селскостопанско оборудване, което гарантира години безпроблемна работоспособност на продукта.  Универсално приложение Rain Bird PE дистрибуционна тръба е предназначена за лозови масиви, овощни дръвчета, оранжерии, чимни стопанства, включително грозде, хмел, костилкови плодове, бадеми, орехи и др. Тя може да бъде поставена на равна повърхност, подземно или окачена, като се използва с капкообразуватели и микро-разпръсквачи.
  Научете повече
 • Микроразпръсквачи
  Микроразпръсквачи
  За напоителни системи за селското стопансво Серията Micro-Quick ™ микро разпръсквачи са налични с реверсивен двоен модел на дефлектора и възможност за избор на комбинации на покритие на дефлектора, за да отговарят на вашите специфични изисквания за приложение. Системата Micro-Quick ™ води до ефективно използване на вода, химикали и енергия, и намалява труда, инвентаризация и управление на времето, необходимо за изменения на системата за различни условия на отглеждане.
  Научете повече
 • Капков маркуч за селското стопанство
  Капков маркуч за селското стопанство
  A5 PC™ с компенсиращ налягането капков маркуч за селсото стопанство Инжeнерите на Rain Bird® използваха своя 80 годишен опит в поливния бранш, за да създадат този надежден, издръжлив, дебелостенен и високо ефективен, компенсиращ налягането, капков маркуч. Ниско-профилният плосък емитер на A5 PC осигурява равномерно разпределение, чрез което се доставя вода или торове до кореновата система на растителния материал, с много малък но постоянен дебит или на капки с помощта на плоските патентовани капкообразуватели. Приложението на този метод се разширява с всеки изминал ден, като се спестява голямо количество вода и напояването е много ефективно. Влажността на почвата може да се запазва в желаното ниво и необходимите хранителни вещества могат да се прилагат на растенията чрез преминаващата вода. Приложение: За традиционно повърхностно капково напояване; За селското стопанство, оранжерии, разсадници; Най-подходящ за трайни насаждения, овощни градини и лозови масиви, включително хмел, бадеми, лешници, орехи, фъстъци, боровинки, костилкови плодове; Идеално решение за чести поливки на равен, скатен или терен с възвишения; За вода с лошо качество или предизвикателни условия. Скоби за телена конструкция: Фабрично инсталирани по време на екструзията скоби - намаляват значително стойността на труда и времето за монтаж; Конструирана от инженерен клас пластмаса с несравнима якост; Ниско профилна -идееална при механично прибиране на реколтата.
  Научете повече