АЕРИРАНЕ НА ЕЗЕРА | OTTERBINE

Мощна аерация за тежки условия за промишлени езера. Индустриални аератори (аспиратори и миксери) с мощност от 1 до 5 Hp

Тези индустриални системи осигуряват уникални решения за управление на качеството на водата, от модели с ниска водна архитектура до хоризонтални циркулатори и се използват в различни приложения. Нашият опит в индустриалните приложения е очевиден в работата и резултатите, постигнати от тези повърхностни и подводни аериращи системи.

Аспиратори

модели Triton и Sub-Triton

Аспираторът прехвърля кислород от повърхността към дъното на водоема през тръба на Вентури, без да създава разпръскване и воден ефект на повърхността на водоема.

Индустриален аератор
модел High Volume

Нашият най-мощен индустриален аератор с видима водна архитектура на повърхността на водоема, High Volume е идеален за управление на тежки водни среди, включително отпадъчни води и други езера с високо съдържание на хранителни вещества.

Миксери
модели Triton и Sub-Triton

Миксерите предлагат невероятни скорости на циркулация и са идеални за плитки езера, като брегови линии и входове, или където е необходимо силно насочено движение на водния поток.

Продукти

 • High Volume
  High Volume
  Премествайки впечатляващия 1,5 кг кислород на час и движейки над 198 м3/h, опитът на Otterbine в пречистването на отпадъчни води е очевиден в резултатите, които се доставят от индустриалния аератор модел High Volume. Изработен от неръждаема стомана, здрав нискоскоростен двигател; тази система е изградена така, че да издържа на изискванията за работа в тежка водна среда.
  Научете повече
 • Аспиратори
  Аспиратори
  Аспираторите модели Triton (плаващи) и Sub-Triton (подводни) са идеално решение за подводно аериране в плитки водоеми. Тези мощни инструменти за управление на водата помагат за премахване на неприятните миризми, добавяне на необходимия кислород и създаване на значителна водна циркулация. Нашите аспиратори впръскват повърхностен въздух в дълбочина на водните пастове, без да оставят видима водна архитектура на повръхността.    Конструирани от неръждаема стомана, термална пластмаса и здрав нискооборотен двигател, тези системи могат да устоят на неблагоприятна водна среда.  Тези системи намират приложение в съоръжения за третиране на канализационни води, яхтени пристанища, минни дейности, хранително-вкусова промишленост, голф игрища и др.
  Научете повече
 • Миксери
  Миксери
  Миксерите предлагат невероятни скорости на изпомпване и е идеален за плитки водоеми, брегови линии или където е необходимо хоризонтално движение на потока. Тези индустриални аератори се предлагат з два модела Triton (плаваща) и Sub-Triton (подводна) конфигурация.
  Научете повече