ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | ЛАНДШАФТ | RAIN BIRD

Клапаните на Rain Bird се справят безпроблемно в най-трудните и недостъпни места, наклонени и мръсни, работещи в тежки условия. Конструирани са от издръжлива пластмаса или грапав месинг, за малки и големи дебити, дори работят и с отпадни води. Клапаните на Rain Bird са разработени за всякакво приложение. Отличителна черта е двойната филтрация на мембраната и на соленоидния канал, което ги прави много устойчиви при работа, дори и с по-замърсени води.

Продукти

 • Клапан DV / DVF
  Клапан DV / DVF
  Пластмасови електромагнитни клапани - Правилният избор при клапаните! Това са водещи в отрасъла си електромагнитни клапани. Серията DV, DVF предоставя надеждност и лекота на работа, което ги прави идеален избор за поливане на дворни пространства. Серията е разработена да поема най-трудните предизвикателства при различни приложения, дори и при най-лоши условия, така че да усигурят разнообразните изисквания за поливане. Тези клапани са с високоякостна конструкция, за да се предпазват при ситуации на работа в екстремни температури и високо налягане на водата, осигуряване на безпроблемна работа година след година. Всички електромагнитни клапани работят със стандартни програматори на Rain Bird.
  Научете повече
 • Клапан JTV
  Клапан JTV
  Пластмасови електромагнитни клапани с капак на резба Това са водещи в отрасъла си електромагнитни клапани. Серията JTV предоставя гъвкавост, надеждност, достъпност и лекота на работа, което ги прави идеален избор за поливане на дворни пространства. Резбовият дизайн на капака дава възможност за достъп и поддръжка, без инструменти, което премахва необходимостта да се отвиват и завиват много винтове. Този клапан е с високоякостна конструкция, за да се предпази при ситуации на работа в екстремни температури и високо налягане на водата, осигуряване на безпроблемна работа година след година. Серията е разработена да поема най-трудните предизвикателства при различни приложения, дори и при най-лоши условия, така че да усигурят разнообразните изисквания за поливане.
  Научете повече
 • Клапан HV
  Клапан HV
  По-добрите електромагнитни клапани с права сглобка Електромагнитните клапани серия HV предлагат функционалност и надеждност, която се изисква от професионалните инсталатори на поливни системи - най-конкурентна цена - за да се осигури максимална стойност. Разчитайте на отлично представяне, несравнима надеждност, лесно инсталиране и поддръжка. Подобно на всички модели клапани Rain Bird, серията НV са разработени да работят с всеки стандартен програматор.  Монтира се бързо По-компактен дизайн прави инсталацията по-лесно и дава възможност за по-активна работа в сравнение с конкурентните клапани. Лесно сервизиране Здрава конструкция с по-малко винтове опростява сервизното обслужване, като осигурява безпроблемно представяне за години напред. Надеждно представяне Този клапан е проектиран с доказана работа при всякакви условия, като отговаря на различните нужди и приложения за поливане.
  Научете повече
 • Клапан PGA
  Клапан PGA
  Пластмасови електромагнитни клапани - Направени да издържат... и да издържат! Rain Bird произвеждат клапани само с най-високо качество. Серията PGA пластмасови клапани с права / ъгълова сглобка могат да бъдат използвани за напояване на площи с жилищни и търговски приложения, както и спортни терени. Серията PGA предлага гъвкавост на достъпна цена. Всички клапани Rain Bird работят с всеки стандартен програматор за напояване.
  Научете повече
 • Клапан PEB
  Клапан PEB
  Пластмасови индустриални електромагнитни клапани Продуктите от серия PEB са най-здравите пластмасови електромагнитни клапани за поливни системи. Тази серия от високоякостна пластмаса и конфигурация с права сглобка ги правят идеални за автоматизирани поливни системи за големи паркове и спортни терени. Серията PESB притежава патентована технология скрубер за надеждна работа в замърсена вода.
  Научете повече
 • Клапан BPE / BPES
  Клапан BPE / BPES
  Месингови електромагнитни клапани Серията електромагнитни клапани BPE(S) за напояване са проектирани да предлагат дълга функционалност и ефективна, безпроблемна работа при сурови условия. Отличаващ се с уникална комбинация на конструкцията корпус от месинг и капак от пластмаса, тези клапани са проектирани да издържат на екстремни флуктоации на налягането, работа при силно замърсени води и запушване от механични частици. За допълнителна защита, BPES модела е снабден с патентован механизъм скрубер, за активна борба срещу замърсени води и механични частици.
  Научете повече
 • Клапан Серия 100
  Клапан Серия 100
  Високоефективен пластмасов хидравличен клапан с електрически контрол 3 " вход / изход (DN80) клапан. Изключително висок дебит при минимална загуба на налягане. Комбинира проста и надеждна конструкция с отлична производителност.
  Научете повече