ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

Дюзите Rain Bird осигуряват по-равномерно покритие и премахват преполиването, което води до значително спестяване на вода. Високоефективните дюзи са с лесна и гъвкава настройка, имат подобна поливна норма, която осигурява висока равномерност на разпределението и водни капки устойчиви на вятър. Дистрибутори и клиенти избират Rain Bird дюзи по-често, отколкото всички други марки. За някои, причината за това е доказаното представяне на продукта, което се гарантира от близо три десетилетия. Други хвалят надеждността и дълготрайността на работата.

Продукти

 • НОВО

  Регулируеми роторни дюзи R - VAN
  Регулируеми роторни дюзи R - VAN
  Ново за 2018: Пълна линия от роторни дюзи R-VAN   Пригответе се за следващото поколение роторни дюзи. R-VAN гамата е проектирана така, че да осигурява най-ефективното покритие, като същевременно прави инсталирането и поддръжката по-бързо и по-лесно. Роторните дюзи непрекъснато се развиват.  Rain Bird® R-VAN роторните дюзи спестяват повече вода, по-лесни за използване и са с ценово предимство в сравнение с водещите конкуренти. R-VAN притежават плътни водни струи с големи водни капчици прорязващи вятъра, за да доставят вода, където искате. R-VAN се използват по-лесно благодарение на ръчно регулируемият сектор и радиус. R-VAN са с 23% ценово предимство и изискват малки складови наличности, за да постигнат покритие от 45 ° до 360 ° спрямо водещата конкурентна марка.
  Научете повече
 • Роторни дюзи RN
  Роторни дюзи RN
  За разпръсквачи тип "спрей" с поливна норма от 15,2 mm/h и радиус от 4,0 до 7,6 m Роторните дюзи осигуряват ненадмината гъвкавост при проектиране и високо ефективно разпределение на водата. Най-новото попълнение в продуктовата гама на Rain Bird за водно-ефективни продукти, роторните дюзи спомагат за намаляване на загубите на вода и правят по-лесно проектирането на поливни системи. Роторната дюза е наистина забележителна иновация, с ниска поливна норма, много равномерно разпределение на водата, и повишен обхват на покритие, всичко това в една дюза, която е съвместима с разпръсквачи тип "спрей" на Rain Bird.
  Научете повече
 • НОВО

  Високо ефективни дюзи HE-VAN
  Високо ефективни дюзи HE-VAN
  Високо ефективни регулируеми дюзи Регулиране на начина, с който виждаме висока ефективност. Повярвайте на очите си. С по-хомогенно покритие и прецизно поливане в близост до стеблото на разпръсквачите, може да се увеличи ефективността, и да се съкрати времето за поливане. Можете да опростите инвентара си с възможността за пълна настройка от 0˚до 360˚.   Виждайки какво можете да направите с първата високо ефективна дюза с регулируем сектор на поливане. Това е интелигентно използване на водата (The Intelligent Use of Water.™).   Предлагат се в най-популярните радиуси на покритие 8' - (2,4m); 10' (3,0m); 12' - (3,6m) и 15' - (4,5m), дюзите HE-Van също предлагат подобна поливна норма с Rain Bird дюзи серии MPR и U.
  Научете повече
 • Дюзи с подобна поливна норма MPR
  Дюзи с подобна поливна норма MPR
  Дюзи за разпръсквачи тип "спрей" с подобна поливна норма Доказани в продължение на десетилетия, дюзите серия MPR на Rain Bird се инсталират от повече монтажни екипи, отколкото всички други марки в поливната индустрия. Дюзите от серия MPR опростяват процеса на проектиране, като позволяват смесването на разпръсквачи с различни сектори на поливане и радиуси на един и същ поливен клон, като същевременно се запазва оптимална водна дистрибуция. Те са съвместими с всички разпръсквачи тип "спрей" на Rain Bird. Дюзите серия MPR за разпръсквачи тип "спрей" на  Rain Bird са цветно обозначени, за да повишат производителност при инсталиране.
  Научете повече
 • Регулируеми дюзи VAN
  Регулируеми дюзи VAN
  Регулируем сектор на поливане от 0° до 360° Дюзите серия VAN на Rain Bird могат да бъдат настройвани съгласно точния модел на поливната площ, което осигурява прецизно напояване на зоната, така че не е необходимо да се притеснявате за нея. Те са идеални за нестандартни ъглови форми, по-малки затревени площи по тротоари и алей, те могат да се използват за поливане на цветни лехи и храсти. Пълната гама на дюзите серия VAN обхваща диапазон от 0,9 до 5,5 m.
  Научете повече
 • Дюзи серия U
  Дюзи серия U
  Два отвора за оптимално разпределение на водата по целия радиус Патентованата дюза серия U е първата пластмасова дюза с втори отвор за близко поливане до стеблото и по-равномерно разпределение на водата. Този уникален дизайн намалява времето за поливане, спестява вода и пари, и редуцира загубите. Дюзите от серия U се съвместими с всички разпръсквачи тип "спрей" на Rain Bird и може да се използва с новите подобрени филтърни екрани. Дюзите от тази серия са цветно обозначени отгоре, за по-бързо и лесно инсталиране.
  Научете повече