ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | RAIN BIRD

Дюзите за разпръсквачите "спрей" на Rain Bird осигуряват по-равномерно покритие и премахват преполиването, което води до значително спестяване на вода. Високоефективните дюзи са с лесна и гъвкава настройка, имат подобна поливна норма, която осигурява висока равномерност на разпределението и водни капки устойчиви на вятър. Дистрибутори и клиенти избират Rain Bird дюзи по-често, отколкото всички други марки. За някои, причината за това е доказаното представяне на продукта, което се гарантира от близо три десетилетия. Други хвалят надеждността и дълготрайността на работата.

Продукти

 • НОВО

  Регулируеми роторни дюзи R - VAN
  Регулируеми роторни дюзи R - VAN
  Роторните дюзи R-VAN на Rain Bird предлагат пълна линия като гамата е проектирана така, че да осигурява най-ефективното покритие, като същевременно прави инсталирането и поддръжката по-бързо и по-лесно. Роторните дюзи непрекъснато се развиват.  Rain Bird® R-VAN роторните дюзи спестяват повече вода, по-лесни за използване и са с ценово предимство в сравнение с водещите конкуренти. R-VAN притежават плътни водни струи с големи водни капчици прорязващи вятъра, за да доставят вода, където искате. R-VAN се използват по-лесно благодарение на ръчно регулируемият сектор и радиус. R-VAN са с 23% ценово предимство и изискват малки складови наличности, за да постигнат покритие от 45 ° до 360 ° спрямо водещата конкурентна марка.
  Научете повече
 • Роторни дюзи RN
  Роторни дюзи RN
  За разпръсквачи тип "спрей" с поливна норма от 15,2 mm/h и радиус от 4,0 до 7,6 m Роторните дюзи осигуряват ненадмината гъвкавост при проектиране и високо ефективно разпределение на водата. Най-новото попълнение в продуктовата гама на Rain Bird за водно-ефективни продукти, роторните дюзи спомагат за намаляване на загубите на вода и правят по-лесно проектирането на поливни системи. Роторната дюза е наистина забележителна иновация, с ниска поливна норма, много равномерно разпределение на водата, и повишен обхват на покритие, всичко това в една дюза, която е съвместима с разпръсквачи тип "спрей" на Rain Bird.
  Научете повече
 • НОВО

  Високо ефективни дюзи HE-VAN
  Високо ефективни дюзи HE-VAN
  Високо ефективни регулируеми дюзи HE-VAN на Rain Bird с по-хомогенно покритие и прецизно поливане в близост до стеблото на разпръсквачите, може да се увеличи ефективността, и да се съкрати времето за поливане. Можете да опростите инвентара си с възможността за пълна настройка от 0˚до 360˚. Виждайки какво можете да направите с първата високо ефективна дюза с регулируем сектор на поливане. Това е интелигентно използване на водата (The Intelligent Use of Water.™). Предлагат се в най-популярните радиуси на покритие 8' - (2,4m); 10' (3,0m); 12' - (3,6m) и 15' - (4,5m), дюзите HE-Van също предлагат подобна поливна норма с Rain Bird дюзи серии MPR и U.
  Научете повече
 • Дюзи с подобна поливна норма MPR
  Дюзи с подобна поливна норма MPR
  Дюзи за разпръсквачи тип "спрей" с подобна поливна норма Доказани в продължение на десетилетия, дюзите серия MPR на Rain Bird се инсталират от повече монтажни екипи, отколкото всички други марки в поливната индустрия. Дюзите от серия MPR опростяват процеса на проектиране, като позволяват смесването на разпръсквачи с различни сектори на поливане и радиуси на един и същ поливен клон, като същевременно се запазва оптимална водна дистрибуция. Те са съвместими с всички разпръсквачи тип "спрей" на Rain Bird. Дюзите серия MPR за разпръсквачи тип "спрей" на  Rain Bird са цветно обозначени, за да повишат производителност при инсталиране.
  Научете повече
 • Регулируеми дюзи VAN
  Регулируеми дюзи VAN
  Дюзите серия VAN на Rain Bird могат да бъдат настройвани съгласно точния модел на поливната площ, което осигурява прецизно напояване на зоната, така че не е необходимо да се притеснявате за нея. Те са идеални за нестандартни ъглови форми, по-малки затревени площи по тротоари и алей, те могат да се използват за поливане на цветни лехи и храсти. Пълната гама на дюзите серия VAN обхваща диапазон от 0,9 до 5,5 m.
  Научете повече
 • Дюзи серия U
  Дюзи серия U
  Два отвора за оптимално разпределение на водата по целия радиус Патентованата дюза серия U е първата пластмасова дюза с втори отвор за близко поливане до стеблото и по-равномерно разпределение на водата. Този уникален дизайн намалява времето за поливане, спестява вода и пари, и редуцира загубите. Дюзите от серия U се съвместими с всички разпръсквачи тип "спрей" на Rain Bird и може да се използва с новите подобрени филтърни екрани. Дюзите от тази серия са цветно обозначени отгоре, за по-бързо и лесно инсталиране.
  Научете повече