ПОЛИВНИ СИСТЕМИ | ЛАНДШАФТ

Аксесоарите на Rain Bird ефикасно и надеждно работят, като подпомагат за оптимизиране използването на водата и свеждане до минимум на разходите за труд и поддръжка. От лесни за инсталиране и с голяма ефективност на работа, ние предлагаме високо качествени аксесоари.

 

Продукти

 • Свързващи компоненти SB
  Свързващи компоненти SB
  Присъединителни фитинги SB с коничен накрайник за употреба с тръба SP-Flex като гъвкаво съединение. Конструкцията с мека връзка позволява поемането на натоварвания, упражнени върху разпръсквачите от коли или градинска техника за поддръжка. Също така осигурява еластичността, необходима за монтажа в твърди или свързани с канавки площи, близо до стени, бордюри, тротоари и огради.  
  Научете повече
 • Гъвкава тръбна връзка SP-Flex
  Гъвкава тръбна връзка SP-Flex
  Гъвкавата тръба SP-FLEX се използва съвместно с фитинги с конични накрайници като комплект за гъвкав монтаж на разпръсквачи.
  Научете повече
 • Серия SJ
  Серия SJ
  Увеличава представянето на роторните разпръсквачи Гъвкавите връзки серия SJ са съедининея за свръзване на роторни разпръсквачи ¾ ", 1" и 1 ½ " или хидранти за ръчно поливане към второстепенните тръби на поливната система. Това дава възможност за лесна настройка на нивото на разпръсквачите за предотвратяване на счупване от преминаване на градинска техника върху оборудването.   Rain Bird гъвкавите връзки с регулатор на налягането SJ-PRS контролира и поддържа входното налягане на ротори на 3/4 " и 1". Регулиране на налягането на входа на ротора дава на проектантите по-голям контрол върху изпълнението на поливната система от други средства за регулиране.   При случай на работа на системата при много високо налягане или променящо се налягане, SJ-PRS гарантира оптимален размер на водната капка и елиминира разпрашаването на водната струя на разпръсквачите, което води до подобряване на хомогенността на поливното покритие и намалена консумация на вода. Тези връзки SJ-PRS могат да се използват за осигуряване на еднакво налягане на входа на всеки ротор в зоната с приложение в системи работещи на голям дебит, което води до значителни загуби от триене в тръбите или когато са налице промени в денивелацията на терена.
  Научете повече
 • Шахти за достъп за клапани, спирателна арматура, филтри и др.
  Шахти за достъп за клапани, спирателна…
  Шахти за достъп за електромагнитни клапани Когато става въпрос за проектиране и инсталиране на поливни системи, шахтите за достъп за клапани играят важна роля, като за тях не се мисли достатъчно. Един добре проектиран монтажен възел с клапани може да направи инсталирането бързо и лесно, като същевременно намали необходимостта от бъдещата поддръжка. Основните предимства на професионалните шахти на Rain Bird серия VBA са здравина и стабилност, усъвършенстван дизайн на капака, екологично чисти и гъвкави при инсталиране.
  Научете повече
 • Конектор за кабелни съединения за електромагнитни клапани DBM
  Конектор за кабелни съединения за…
  Конектор за кабелни съединения за електромагнитни клапани Когато екипа за монтаж прави безброй кабелни връзки на обекта, защо да ги забавяме с ненужни работни операции? Използването на хидроизолиращи връзки Rain Bird серия DBM ще гарантира по-бързо приключване на работата. За разлика от другите свързващи устройства на пазара съставени от няколко компонента, връзките на Rain Bird се състоя само от една част. Това означава, че няма отделящи се части, които могат да се загубят и не се губи време за сглобяване на връзките или по-добро управление на складовите наличности на връзки на инсталаторите.
  Научете повече